Hi, Welcome to my blog, enjoy reading.
RSS

luni, 6 iunie 2011

Cum mascam strasurile nedorite

Pe la 15-16 ani maica mea mi-a cumparat o bluza cu prea multe strasuri. Mama are gusturi foarte bune, mai ales cand vine vorba de bijuterii (aproape toate bijuteriile mele de argint sunt de la ea), dar presupun ca a gandit ca o sa imi placa strasurile colorate de pe bluza, ca-s inca copil sau poate pur si simplu nu si-a dat seama ca nu dadeau bine. In orice caz, bluza nu era urata, doar ca nu-s adepta prea multor pietricele si modele.

Prima oara am incercat sa le rup, insa lipiciul se vedea mai urat decat strasul colorat in sine, deci nu recomand sa faceti asta. Pe atunci imi cumparasem o oja neagra, asa ca mi-a venit ideea sa dau cu ea pe pietricelele aplicate. A mers de minune si nu am avut probleme nici la spalare. Nu am o poza cu bluza de atunci, dar acum vreo doua saptamani mi-am luat o bluza cu cateva pietricele pe ea, pe care nu le-as fi vrut acolo. Am cumparat-o oricum si le-am "pictat" asa cum am facut si data trecuta. Ah, poate va intrebati de ce nu am folosit un marker negru... am incercat ieri chestia asta, dar efectul de "bling" era inca prezent, pe cand oja matuieste pietricelele, nu doar le coloreaza.

Cred ca puteti folosi orice fel de oja, orice culoare pentru a matui pietricelele, dar sa aveti grija sa fie ceva potrivit... Sa nu sara in ochi sau sa nu se asorteze cu bluza.

Niciun comentariu: