Hi, Welcome to my blog, enjoy reading.
RSS

vineri, 11 martie 2011

Accesorii noi şi probleme vechi


Mă gândeam zilele trecute câte accesorii am cumpărate sau primite cadou, pe care nu am apucat să le port sau pe care le-am purtat foarte rar. Printre ele se numără şi cele de mai sus. Cred totuşi că cel mai des am purtat mărgelele alb şi pe cele mov, da... cu siguranţă.

Cele portocalii şi mov sunt făcute la fel, doar de culori diferite. Sunt în dubiu. Nu le-am purtat niciodată, deşi îmi plac foarte mult. Le-am primit cadou de la o mătuşă, sunt din Grecia şi, după cum spuneam, îmi plac.... dar nu prea ştiu dacă sunt potrivite, parcă par prea încărcate şi mi-e milă să mai scot din mărgele, că-s frumoase. Mă gândeam că ar merge la o rochiţă de vară simplă, fără alte accesorii... dar eu nu port aşa ceva (rochiţe de vară).

Şi dacă tot veni vorba de îmbrăcat... Am văzut nişte chestii interesante (la modul grotesc) anul trecut, pe stradă. Uite, culmea, mi-am cumpărat şi eu nişte fuste în vară (lungi), foarte comode şi decente. Dar nu înţeleg, cum vine asta să mergi în boxeri pe stradă? Am văzut pe Schitu Măgureanu, cred, o tipă... în... boxeri albi. De ce? De ce ai ieşi în chiloţi pe stradă? (şi ca material se vedea că erau subţiri)... eu ştiu că era cald, God knows că urăsc temperaturile ridicate, dar nu cred că aş umbla aşa pe stradă nici dacă ar fi 40 de grade. Vouă nu v-a spus nimeni să nu mergeţi cu p**** p-afară? (scuzati expresia, vedeţi că m-am cenzurat totuşi. Asemenea lucruri merită un limbaj pe măsură).

Şi iarna asta am fost oripilată de doamne şi domnişoare care purtau colanţi fără bluză lungă/fustă mini/ceva care să le acopere formele de relief... Oftez disperată şi rămân cu întrebarea: ce e în neregulă cu voi? Nu ştiţi că lucrurile astea arată ca dracu' chiar şi dacă eşti super bunăciune?

Unele n-au pic de simţ estetic, mi-e milă... Sincer, mă doare pe mine!

p.s. ştiu că m-am îndepărtat de subiectul "handmade şi accesorii", dar pur şi simplu a trebuit să scriu asta. Poate una din cele care cred că e OK să porţi colanţi fără o bluză lungă citeşte şi înţelege la ce mă refer.... sau poate nu.

Niciun comentariu: