Hi, Welcome to my blog, enjoy reading.
RSS

miercuri, 8 februarie 2012

Cadouri de Valentine's Day pentru ea :)

Pentru băieţi: - Pink Valentine

De ce pentru ea?

Pentru că e specială, pentru că o iubeşti sau îţi place de ea şi vrei să o impresionezi. Pentru că se aranjează zilnic PENTRU TINE şi nu pentru alţii, pentru că îţi place cum zâmbeşte, pentru că te amuză cum chicoteşte când o săruţi pe gât, pentru că îţi aranjează gulerul de la cămaşă înainte să ieşi din casă şi nu te lasă să ieşi arătând ca un idiot.
Pentru că are întotdeauna grijă să îţi lase şi ţie cafea în ibric sau în cafetieră, pentru că îţi place când râde cu poftă la glumele tale, pentru că roşeşte când o săruţi din senin şi îi vezi pieptul cum tresaltă de fericire când îi propui să fugiţi pentru câteva zile. Pentru că e ea.

De ce un cadou handmade?

Pentru că ea o să aprecieze, pentru că o să îl poarte, pentru că o să ştie că înseamnă mai mult, pentru că nu e foarte scump şi vine în serie limitată... ca ea :)

Pentru fete: - Blue Valentine

Titlul meu se referă şi la tine. La tine, cea care nu are un el care să îi cumpere un cadou handmade, tu cea care înfrunţi singurătatea, care te-ai obişnuit cu ea, care închizi ochii atunci când vezi cupluri pe stradă sau în metrou. Tu, cea care meriţi la fel de mult, poate mai mult pentru că duci totuls singură. Fă-ţi un cadou, e frumos şi sănătos.

Rândurile mele sunt pentru tine, lucrurile de mai jos sunt şi pentru tine. Şi chiar dacă sunt tot fată, o să fiu prin ceea ce am lucrat, alături de tine, pentru că acolo unde sunt două suflete nu poate exista singurătate :)




Învaţă să faci haz de necaz :) 



Niciun comentariu: