Hi, Welcome to my blog, enjoy reading.
RSS

luni, 10 ianuarie 2011

Rama handmade pentru tablou

Ieri am reusit in sfarsit sa duc la bun sfarsit ce imi propusesem cu acest tablou. Am vazut mai demult un tutorial pe blogul asta care iti spunea cum sa faci un tablou din bete, sfoara si plante uscate daca tin eu bine minte, arata foarte bine. Am retinut ideea ramei pentru ca de asta aveam in mare parte nevoie si dupa ce s-au terminat sarbatorile, am scos bradul din casa si am inceput sa tai din el crengi.

Dupa ce am facut asta, am taiat crengutele mai mici de pe crengile principale. Am reusit cu o foarfeca mai zdravana. Am luat betele in casa (asta raman) si am inceput sa indepartez acele de brad cu un cutit. Am avut ajutor, normal... mama :) (she's the best).

Dupa ce am terminat si pasul asta, a venit vremea sa luam tabloul initial si sa masuram betele ramase pe el. Am masurat, am mai taiat pe ici pe colo, unde erau prea lungi si am inceput sa infasor betele in sfoara. In timpul asta mama mi-a facut niste impletituri si apoi m-a ajutat sa prind betele intre ele pentru a forma rama finala.

Dupa cum vedeti si in poza, tabloul este pus intr-o folie. Ei bine, stiu ca ar arata mai bine fara, dar problema e urmatoarea: daca il atarni pe un perete, nu ai cum sa stergi praful dintre florile de hartie. In timp se va urâţi si va trebui aruncat asa ca e nevoie de ceva care sa il protejeze.

Am muncit cam juma' de zi la rama asa ca nu va mai intreb daca va place :))

Rezultatul final:

2 comentarii:

Ana-Maria Caloianu spunea...

Foarte frumos!!! Felicitari!! Da' stiu ca ai o rabdareeee....

Lexis spunea...

multumesc :D Da, am rabdare cand nu trebuie :)) Intr-o saptamana intru in sesiune